HÄMEENKYLÄ, AITAKUJA 1 A, RT: 2H, AVOKEITTIÖ, KPH, SAUNA, VH, 63m²

Valoisa päätyhuoneisto avoimin näkymin Hämeenkylän vehreässä ja rauhallisessa miljöössä. Avarat tilat 1-tasossa, siistit pinnat, ikkunat kolmeen suuntaan. Olohuoneesta käynti aidatulle etelän suuntaan avautuvalle piha-alueelle, jossa istutuksia sekä terassipatio pergoloineen. Viihtyvyyttä lisää oman saunan löylyt. Kaapistojen ja vaatehuoneen lisäksi säilytystilaa myös huoneistokohtaisessa ulkovarastossa, käynti ulko-oven vierestä. Asiallinen yhtiö on valmistunut v. 1990. Yhtiössä on 20 huoneistoa, oma tontti ja kaukolämpö. Mh.190 076,44 €, vh. 198 000€.
Tiedustelut sekä esittelyt p. 045 863 4422 / tuula.friman@tuulafriman.fi

OIKOTIE

ETUOVI


SILTAMÄKI, PELTOKYLÄNRAITTI 5 A, RT: 2H, KEITTIÖ, KPH, VH, 60m²

Valoisa huoneisto avoimin näkymin vehreässä ympäristössä. Siistit pinnat, selkeä pohjaratkaisu. Olohuoneesta käynti aidatulle, lounaan suuntaan avautuvalle pihalle, jossa nurmikkoa, terassilaudoitusta sekä istutuksia. Pihalla myös ulkovarasto. Modernissa keittiössä hyvin tilaa ruokailuryhmälle. Makuuhuoneessa liukuovikaapisto. Säilytystilaa on lisäksi vaatehuoneessa. Eteistilasta käynti ikkunalliseen kylpyhuoneeseen. Taloyhtiöllä asukkaiden käytössä saunatilat sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Taloyhtiössä myös kerhohuone. Yhtiössä (rv. 1987) 60 asuinhuoneistoa, kaukolämpö ja DNA-taloyhtiölaajakaista. Yhtiön omistuksessa 1 asuinhuoneisto sekä 3 liiketilaa. Yhtiön vehreällä piha-alueella tilaa myös lasten leikkeihin. Huoneisto vapautuu sopimuksen mukaan / nopeastikin. Mh.192 696,3 €, vh. 198 000 €.
Tiedustelut ja esittelyt p. 045 863 4422 / tuula.friman@tuulafriman.fi

OIKOTIE

ETUOVI

LATOKASKI, KASKENPÄÄNKUJA 4, PT: 3H, KEITTIÖ, KPH, SAUNA, WC, VH, 79,5 m²

Kodikas paritalohuoneisto nyt myynnissä 32 huoneiston yhtiöstä. Hyväkuntoiset ja käytännölliset tilat 2 -tasossa. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, sauna ja kylpyhuone, vaatehuone sekä aulatila. Alakerrassa on olohuoneen ja keittiön lisäksi wc sekä eteistila. Keittiö on uusittu v. 2013 ja sauna sekä kylpyhuonetila on uusittu v. 2009. Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle aidatulle pihalle, jossa istutuksia, muurattu tulisija sekä vaja. Ikkunallista vajaa voi käyttää esim. varastona, leikkimökkinä tai vaikkapa kesäisin nukkumatilana. Huoneistolle kuuluu lämpöpistokkeellinen autopaikka. Rauhallinen sijainti päättyvän kujan päädyssä joten ei häiritsevää ajoliikennettä. Yhtiöllä oma tontti ja kaukolämmitys. Asukkaiden käytössä pesutupa. Huoneisto vapautuu tarvittaessa nopeastikin. Mh. 248 000 €. Tiedustelut ja esittelyt p. 045 863 4422 / tuula.friman@tuulafriman.fi

OIKOTIE

ETUOVI